СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП лъв 20.07.2020 – 26.07.2020

x


Новолунието от началото на седмицата ще ви даде право на втори опит да се освободите от всичко, което влияе негативно буквално в ежедневието ви, това може да са натрупани и неразрешени казуси на работното ви място, може да се отнася до здравето ви, навици и т.н. Ако нещо си отива от живота ви, не се опитвайте да го задържите, в повечето случаи то ще освободи място да друго и по-прогресивно…

Усилия, които са полагани в миналото, но имат място и в бъдещото ви развитие, внезапно ще водят до отлични резултати, ще се превръщат във внезапни шансове, от които да се възползвате, евентуални алтернативи на развитие, особено, ако търсите такива.

Вие все още се радвате на подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, но в края на тази и през следващата седмица може да забележите, че не всички са чак толкова добронамерени, колкото изглежда на пръв поглед. В по-крайна форма ще ви се наложи по-агресивно или решително да премахнете от обкръжението си лица, които имат негативен ефект върху бъдещото ви развитие, че и материално благополучие, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

На 22 юли Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак, това е ключово астрологично събитие, което показва, че вие навлизате в период, през който ще градите нова енергийна програма за цялата предстояща година. Хубаво е още началото да си създадете своеобразен план, който да преследвате стъпка след стъпка, така че да преобразите живота си в една по-положителна посока. В значима степен това ще може да се случи, ако смените средата си на съществуване, пътувате, разширите кръга си на влияние като общувате с хора извън близкото ви обкръжение или пък демонстрирате висока квалификация, обогатявате знанията си… всеки сам ще избере своята най-печеливша стратегия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ