СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 21.02.2022 – 27.02.2022

x


Чисто финансови приоритети са все по-важни за вас, но през тази седмица може да въздействате позитивно на тази сфера от вашия живот, защото ще има на кого да разчитате, може да получите подкрепа или одобрение от страна на хора, които имат позитивно въздействие върху вашето благосъстояние.

Някои от вас ще получат повишение, други могат да си намерят нова и по-доходна работа,  за трети – шансовете ще се изиграят като вид помощ от страна на партньори, лични или делови, влиятелни личности или дори финансови институции.

Всъщност, към настоящия момент взаимодействието с банки, данъчни, застрахователни дружества е много добро, вие може да се възползвате от това, ако ви интересува.

Тази тенденция ще се усилва и през следващата седмица и със съответните позитиви за вас. Мнозина се намират в силно трансформиращ период, през който ще извършат някакви преобразувания, ще могат да уредят дори наследствени въпроси, каквото и да е – това трябва да ви подейства обогатяващо.

Поне ще забележите, че варианти винаги ще се оформят и съответните позитиви върху материалното ви състояние.

В душата ви могат да бушуват силни страсти, които да ви изправят на прага на житейски кръстопът, така че да направите важен избор, вид промени, които да ви действат стабилизиращо, да имат проспериращ ефект върху бъдещето ви развитие.

При всички случаи сега можете или трябва да извоювате успехи, на които да разчитате след това и през идните месеци, до края на годината, а може и по-дълъг период от време…

Дава ви се шанс да превъртите някои предизвикателства в полза.

Друга важна за вас тема си остават партньорските отношения, те все още са в „изпитателен период“ или по друг начин казано – тестват се за здравина, използвайте това влияние, за да изчистите евентуални недоразумения като проследите причинно-следствени връзки или действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от миналото…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

По роклите ще ни познаете.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ