СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 21.11.2022 – 27.11.2022

x


Растат позитивните оценки и настроения, които по един естествен начин ще привлекат към вас повече внимание, одобрение, шансове да демонстрирате вашия потенциал и той да бъде забелязан и оценен по достойнство.

Можете да разчитате и на повече късмет, така че все ще се намери някой или нещо, което да порадва сърцето ви. Слънцето, вашият покровител, ще навлезе в зодиакалния знак Стрелец още на 22 ноември и ще ви подейства по гореописания начин – ще се усили ентусиазмът, огнената енергия, жаждата за живот и приключения в един по-широк смисъл, смелостта, че и инициативността.

Това е отличен период, през който вие може да оздравите ваши сърдечни връзки с партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ако нямате, тогава ще намирате все повече време за развлечения и вероятността да срещнете любовта ще расте перманентно и през следващите седмици, поне до средата на декември.

Засега може да чуете думи, които да докоснат душата ви, самите вие може да изкажете такива и те да оставят траен отпечатък в отсрещната страна.

Демонстрирате чувствата си по един ярък и запомнящ се начин, но ако някой ви харесва,  обича – може да очаквате същото и от него.

Чудесно време да си доставите някакво удоволствие, да последвате сърцето си и да му дадете онова, от което най-силно се нуждае.

Рутината остава на заден план и няма да ви е лесно да се справяте с текущи задачи.

Изключение ще има за онези, които обичат своята работа, ако тя включва и доза творчество, дава ви повече свобода на действие или пък имате собствен бизнес, тогава може да го обновите и да постигнете повече успехи, или пък да направите стъпки, които ще имат позитивно отражение и в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кадифена елегантност от Мег Раян.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ