СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските връзки, лични или делови, защото те навлизат в период на трансформации, а точно сега е добре да насочвате тези процеси в предпочитано от вас направление.

Вашето благоденствие, чувство за щастие, вашият социален статус пряко се влияе от партньори, от влиятелни или власт-имащи личности.

Ако човекът до вас подкрепя вашите амбиции, гледате в една посока, тогава вашите връзки ще се укрепят, надградят или обогатят.

Ако все пак гледате в различни посоки, тогава трудно ще правите компромиси и ще прекратите онези отношения, които не подлежат на положителни промени, вид адаптивност, вече повече ви пречат, ограничават, отколкото да ви помагат.

Периодът е доста показателен за вашите взаимоотношения, нека това да е повод да усилите позитивите, да си изградите стратегия, чрез която да преодолеете евентуални слаби звена, ако желаете и не са преминати някои граници…

Ежедневието на повечето от вас е доста ангажирано, дори над средното ниво. В оптимален случай – това ви мобилизира, а през втората част от седмицата е повод да направите пробив в професионалната си реализация, да повишите доходите си или като минимум да стабилизирате позициите си.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения и дори конфликти с някои ваши и по-амбициозни колеги.

Ако условията на труд го позволяват, тогава сега може да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава може да си потърсите и намерите друга, по-подходяща, особено след 23 януари.

Повечето от вас се намират в период на дълбоки вътрешни, емоционални преживявания, които ще трансформират вашата личност, начинът, по който се представяте пред света.  Вашата воля расте, както и амбицията, но и непримиримостта с вид посредственост… Вие самите може да се превърнете в проводник на промени като рязко прекратите връзки,  които ви пречат и защото не желаете повече да правите компромиси, същевременно се доказвате, укрепвате други контакти, които са ви полезни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени