СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 22.04.2019 – 28.04.2019

x


През тази седмица тенденции свързани с кариерното ви развитие могат рязко да се променят и в повечето случаи това са шансове за сдобиване с повече власт и авторитет, свобода на изява, следствие на положени до този момент от вас усилия.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава самите вие може да предприемете спонтанни реорганизации, може да се ориентирате към нещо друго, което ще спомогне разгръщането на потенциала ви, а като минимум – вие ще се мобилизирате, ще дадете най-доброто от себе си, защото знаете, усещате, че това е ключов момент във вашето развитие.

Може да използвате различен подход, да се представите в нетрадиционна светлина, която за дълго ще влияя на репутацията ви като минимум.

Периодът може да е показателен за по-сериозни или направо радикални трансформации отнасящи се до вашето професионално развитие, а понякога и брачни отношения. Не бива да се плашите от новото, то ще ви вдъхновява, понякога напряга, но колкото сте по-свободни и отворени към различното, толкова по-широки хоризонти ще се разгръщат към вас. Разбира се, не бива да се поемат необмислени рискове, трябва да се подсигурявате с натрупан опит, авторитет, а после и вероятно през втората част на май да проявите по-голяма инициативност, след като сте отчели позитиви, евентуални слаби звена, изградили сте си ясна визия за вашето бъдеще и „таван“ от възможности, от които да се възползвате.

Съществувате в повишена конкурентна среда, която може да окаже влияние и на финансовата ви сигурност. Пазете се от манипулации и нечестно поведение. В друг вариант – трябва да сте нащрек при подписване на финансови документи, ако е възможно на този етап избягвайте взаимодействието с финансови институции – данъчни, банки, застрахователни дружества, защото все нещо може да се обърка.

Хора стоящи далеч от вас радват сърцето ви, привличат вниманието ви, получавате от тях интересни и приятни известия, а ако пътувате – това ще се окаже доста приятно преживяване.

През втората част на седмицата предстоят важни решения или събития касаещи работата ви. Развръзки може да са причина за повишение, може пък да имате шанс да се върнете към стара реализация или точно обратното – да оставите зад гърба си занимания, които не ви носят удовлетворение.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си през последните дни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да се облечеш семпло.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ