СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща- домът и семейството,  защото вашият просперитет, вид стабилност и на различни нива от живота зависи от пряко или са като скачени съдове за вашите близки.

Вие ще можете да разчитате на семейството си,  когато вземате важни решения,  понякога и превратни,  а те се отразяват на социалния ви статус,  обществено положение и кариерно развитие.

В друг случай- приоритети,  въпроси,  взаимоотношения у дома се отразяват и на работата,  на високите ви и честолюбиви планове,  а това изисква от вас да балансирате внимателно между двете,  така че да не се получи, „ че едното е за сметка на другото“.

Полезно е да се пазите от напрежение,  може би дълбоко вътрешно неудовлетворение или желание за промяна,  което може да рефлектира върху разбирателството у дома и със съответните последици.

Ако това не е ваша тема,  тогава вие може да се готвите за трансформации в живота си,  които се отразяват на всички нива и са „ от корен“.

Между вас ще има и такива, които ще се справят с битови, имотни казуси или такива, които касаят местоживеенето.

Между вас може да има и такива,  които просто се нуждаят от това да намалят темпото и преди да направят важен избор- по кой път да продължат напред…

Луната е нарастваща и клони към пълнолуние,  което е с лунно затъмнение  на 28 октомври… Както повечето от вас знаят по време на пълнолуние ескалират развръзки, важни събития с голямо значение и отражение,  а под въздействие на затъмнението- последиците са за следващите седмици, месеци,  може и години.

Трансформации през този период се оказват окончателни или вече нищо не е същото,  имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално  позитивна за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени