СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща- домът и семейството,  защото вашият просперитет, вид стабилност и на различни нива от живота зависи от пряко или са като скачени съдове за вашите близки.

Вие ще можете да разчитате на семейството си,  когато вземате важни решения,  понякога и превратни,  а те се отразяват на социалния ви статус,  обществено положение и кариерно развитие.

В друг случай- приоритети,  въпроси,  взаимоотношения у дома се отразяват и на работата,  на високите ви и честолюбиви планове,  а това изисква от вас да балансирате внимателно между двете,  така че да не се получи, „ че едното е за сметка на другото“.

Полезно е да се пазите от напрежение,  може би дълбоко вътрешно неудовлетворение или желание за промяна,  което може да рефлектира върху разбирателството у дома и със съответните последици.

Ако това не е ваша тема,  тогава вие може да се готвите за трансформации в живота си,  които се отразяват на всички нива и са „ от корен“.

Между вас ще има и такива, които ще се справят с битови, имотни казуси или такива, които касаят местоживеенето.

Между вас може да има и такива,  които просто се нуждаят от това да намалят темпото и преди да направят важен избор- по кой път да продължат напред…

Луната е нарастваща и клони към пълнолуние,  което е с лунно затъмнение  на 28 октомври… Както повечето от вас знаят по време на пълнолуние ескалират развръзки, важни събития с голямо значение и отражение,  а под въздействие на затъмнението- последиците са за следващите седмици, месеци,  може и години.

Трансформации през този период се оказват окончателни или вече нищо не е същото,  имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално  позитивна за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени