СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 23.10.2023 – 29.10.2023

x


През настоящата седмица вие може да се почувствате  доста силни, окрилени,  подкрепени от обстоятелства,  доза късмет или това е собственото ви вътрешно усещане за повече сила да въздействате на хора и обстоятелства.

Препоръчително е да сте по- инициативни,  социално активни,  за да сбъднете ваше съкровено желание,  за да постигнете успехи,  които ще допринасят за вид удовлетворение или ще топлят сърцето ви дълго време.

Повечето от вас са силно концентрирани върху лични приоритети,  това понякога могат да бъдат взаимоотношения с любими хора- ваш партньор или пораснали деца,  ако имате такива.

От вас може да се изисква да им обръщате повече внимание,  понякога- да разрешите спорен въпрос,  да изчистите различия. Трябва да се има предвид,  че сега въздействате в по-далечна перспектива,  дребни действия имат широко отражение,  имайте го предвид, не го пеете край на цел от поглед,  дори и понякога да имате усещането,  че отсрещната страна ви предизвиква  с по-агресивно отношение.

Социалната ви активност расте,  ескалират равносметки- на кого и в каква степен можете да разчитате, това може да засегне колектива,  в който съществувате,  дори и ваши приятелства. Вашата стабилност и бъдещи перспективи на развитие  са тясно обвързани с вид одобрение и подкрепа от страна на околните,  така че се концентрирайте върху укрепване на конкретни контакти.

Не е изключено някой ваши очаквания да са по-високи от реалността  или пък да реагирате по емоционално,  това може да се очаква и от околните,  на някой предизвикателства.   Нека това да е повод да се преодолеят различия,  а ако това е невъзможно,  тогава ще се прекратят контакти,  договори,  може въобще да смените средата си на съществуване,  ако настоящата не ви удовлетворява.  Както стана ясно вече- въздействате на тенденциите над обичайното,  така че крайният резултат в значима степен ще зависи от вас.

Някой може да се концентрират върху стабилизиране на финансовото си състояние чрез творчески проекти,  чрез собствен бизнес  и подобни начинания ще бъдат увенчани с успех.

Взаимодействието с финансови институции пак така ще е добро  и стабилизиращо.

Между вас ще има и такива,  които ще се радват на морална и материална подкрепа  от страна на хора,  които влияят на благоденствието им – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени