СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.11.2020 – 29.11.2020

x


По-оптимистични чувства и настроения постепенно ще обземат съзнанието ви, това ще засегне приоритетно родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. Причините могат да бъдат различни – вие сте по-склонни да виждате шансовете, вярата в собствените ви сили и възможности расте, можете да разчитате и на доза късмет, появяват се хора и обстоятелства, които ви подкрепят, някакви варианти, които са като светъл лъч и ви озаряват… Каквото и да е, тази тенденция ще се усилва, а вие навлизате в хубав период, през който можете и трябва да разгърнете и демонстрирате творческия си потенциал, способности и това няма да остане незабелязано и без съответни последици…

На този фон все още ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, в оптимален случай – делегирате задължения с близките си.

Обстоятелства свързани с дома и семейството ви все така имат силно отражение и върху кариерното ви развитие, например може да обсъждате бъдещите си планове или те да засегнат и отношенията у дома, условия на съществуване. Може би е дошъл момент на промяна? Да се разтоварите от тежки ангажименти, да се ориентирате към друго, което ви дава повече свобода и в един по-широк смисъл.

Вие ще решите, ще си изградите стратегия, тя ще се определя от собствените ви желания, но и външни обстоятелства, определящо от собствената ви адаптивност.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ