СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.04.2022 – 01.05.2022

x


Вие  се намирате във важен период,  който влияе и определя вашата професионална реализация, кариерно развитие, финансово състояние.

Ако условията на труд го позволяват,  тогава през тази седмица- вие ще можете да повишите доходите си  следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благоденствието ви,  това могат да бъдат финансови или държавни институции, с които ще взаимодействате отлично.

Голяма част от събитията  се движат повече по инерция,  така че да получите своеобразна награда  и за полагани от вас до този момент усилия.  На 30-ти април предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение. Това новолуние може да е едно от най-важните за вас  през цялата 2022 година. То ще обнови или промени живота   на родените през първи деканат, но и на всички останали в различна степен.

Това новолуние може да ви даде шанс  да се сдобиете със своеобразна власт, да обновите кариерното си развитие, все пак от вас ще зависи  в каква посока ще канализирате тази мощна енергия, според собствените си желания,  но и тенденции,  които вече са набрали скорост и в някои случаи изискват от вас  повишена активност.

Все пак и ако действате по гореописания начин,  ако се възползвате от приливната вълна на това новолуние,  тогава ще имате шанс  да преобразите живота си в положителна посока и да стигнете много далеч.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ