СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 26.06.2023 – 02.07.2023

x


През тази част от годината и преди Слънцето да е навлязло във вашия зодиакален знак – вие сте в период, през който ескалират развръзки, които са като своеобразна награда за полагани от вас усилия до този момент или пък ще бъдат показателни дали се движите в правилна посока и нека случващото се да ви зарадва.

Мнозина действително ще почувстват вид стабилизация, удовлетворение, защото получават подкрепа и одобрение от страна на хора и институции, които влияят на благоденствието им и бъдещ просперитет.

Отлично време да се порадвате на успехи, които са заслужени и ви показват, че сте на правилния път, можете да се изкачвате напред и нагоре по тази поета посока…

Ако има такива шансове, това ще бъде достатъчно видно и ще ви окуражи. В такъв случай може да получите предложения, които допринасят за по-престижни позиции в колектив  или пък повишават доходите ви.

Ако в някои случаи това не е така, тогава пред вас могат да се разкрият и алтернативи на развитие, които ще ви доближат до вашия път и предопределеност, дори и това да изисква малко повече време, за да се осъществят всичките ви мечти в пълна степен.

Венера и Марс са във вашия зодиакален знак, така че ви зареждат с енергия и ентусиазъм, но понякога те могат да се покачат и до нервно напрежение, ако не се канализират в подходяща посока.

Вие ще сте склонни да действате спонтанно и неспецифично, вероятно и не без причина, ако се почувствате предизвикани от околните, защото не желаете да правите повече компромиси. Така спонтанно може да се освободите от всичко, което ви дразни или не ви харесва…

Ако нещо трябва да се промени или пък да се отвори нова страница, която засяга социалния ви статус и кариерно развитие, това ще бъде по-видно от обикновено, а вие ще реагирате…

В любовта – привличате онова, което най-силно желаете с по-голяма лекота, но ако то не кореспондира с вашия път и предопределеност, тогава вие ще го разберете и ще вземете мерки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени