СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 27.09.2021 – 03.10.2021

x


Информационният поток през тази седмица е много усилен. Може да ви се налага да преговаряте за интересите си, да защитавате тезата си, мнението си, така че да не ги подменят или пък да не ви изместят.

Има голяма вероятност през тази седмица вие да проведете много важни разговори, които ще изчистят евентуални недоразумения между вас и важни за вас хора, можете да стигнете до дългосрочни договорки или пък да привлечете на ваша страна влиятелна опека. Можете също така да се сдобиете с популярност или да наложите авторитета си над другите като демонстрирате дар-словото си, комуникативни умения и убедителност, чрез които ще създавате и укрепвате важни за вас връзки или ще се сдобивате с популярност.

Същевременно, ако в миналото са възниквали недоразумения и то приоритетно на работното ви място, сега те могат да се възобновят или пък дори задълбочат, но можете да  тълкувате случващото се като втори шанс, да действате различно, за да получите по-различен резултат. Ако това е невъзможно, тогава може да се въвлечете в конфликти, които са продължителни и предизвикващи късане на връзки или договори… Ще получите новини, които ще са достатъчно показателни на кого и какво можете да разчитате, каква стратегия да си изберете.

Общуването ще се превръща в проводник на шансове, повечето от вас го усещат и действат точно така – като проявяват повишена социална активност, споделят идеи, търсят подкрепа и т.н. Засега, случващото се може да ви помогне да наваксате с пропуски, да си върнете нещо изгубено, а не да започвате нещо кардинално ново…

Това ще е възможно или подходящо едва от следващата седмица. Партньорските или семейни отношения не са еднозначни, може да изискват също изчистване на спорни въпроси, но в повечето случаи ще можете да разчитате на подкрепа и разбиране от страна на близките си, така че е въпрос на избор как ще реагирате на някои предизвикателства.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени