СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 27.09.2021 – 03.10.2021

x


Сега вие сте в отличен период, през който можете да стабилизирате доходите си, да намерите дългосрочни източници за печалба или пък може да получите възможност да си върнете нещо изгубено, което ви е отнето неправомерно. Неразрешени приоритети от миналото и касаещи пак така вашето благоденствие и финансово състояние може да ескалират, но в повечето случаи това може и трябва да се отчитат като втори шанс, за да наваксате с евентуални пропуски, да действате различно и да получите различен и по-добър резултат от преди, който ще ви подейства обогатяващо.

Преосмислете теми като приходи и разходи, но това ще има стабилизиращ ефект за повечето от вас. Въпреки всичко и на този етап ескалират повишени разходи, вие ще прецените как да ги редуцирате или пък да наваксате с по-добри приходи като се развивате кариерно.

Ако условията на труд го позволяват, тогава през тази седмица вие ще получите своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия, това пак така ще има отличен ефект върху материалното ви състояние… Като минимум – ще получите морално удовлетворение, ще отвърдите авторитета си на работното място и т.н.

Ако въпреки всички тези хубави аспекти, вие не се радвате на признание при изпълнение на служебните ви ангажименти, тогава мнозина ще потърсят своето щастие и шанс за кариерно развитие на друго място, но тази тема ще се разгръща тепърва и през следващите седмици, бих казал почти през целия октомври. Припомням, че водеща цел през цялата 2021 година е вие да намерите своето най-добро и подходящо място за вашата професионална реализация, навлизате в ключов период за това, когато или ще утвърдите авторитета си, или ще прелистите нова страница, случващото се сега е много показателно…

Информационният поток е много усилен, има хора, на които разчитате и радват слуха ви, но има и такива, за които разбирате, че очакванията ви са преувеличени, това приоритетно могат да бъдат някои служебни отношения, но не само.

В партньорските връзки – повечето от вас сега се радват на хармония и разбирателство, могат да изчистят евентуални недоразумения или пък да срещнат любовта по един бърз начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени