СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 28.11.2022 – 04.12.2022

x


Повечето от вас се намират в творчески възход или пък определени обстоятелства и хора ви подкрепят, а това действа позитивно на самочувствието ви, надаря ви и с доза късмет. През тази седмица може да укрепите партньорски отношения.

Ако в миналото са съществували някакви различия и недоразумения, сега те могат да се канализират в една по-конструктивна посока…

Това ще е възможно, когато между вас има достатъчно натрупано доверие, лоялност, имате общи и обогатяващи цели. Ако връзката ви не е толкова здрава, пропукала се от некоректност, тогава сега и следствие на разяснителни разговори вие ще решите дали да я продължите или окончателно прекратите.

При всички случаи във фокус ще бъдат взаимоотношенията, ще можете да ги видите такива, каквито са и без „розови очила“, стига да искате, ще имате такъв шанс.

В известен смисъл може да се каже, че периодът е тестови и показателен в това направление, съответно – здравите връзки ще станат още по-здрави, а останалите ще се разпаднат.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта и тогава тя обещава да бъде перспективна и дълготрайна, поне в повечето случаи. Продължава да ескалират в повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Все пак ще бъде полезно да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети – морални или материални.

Не е изключено някои от вас да съществуват в среда на повишена конкуренция и при това  не винаги открита, честна и т.н. Ако внимавате, всичко ще е наред…

Мнозина ще намират време и за развлечения и така е правилно… Следвайте сърцето и инстинктите си, така внезапно може да откриете своето щастие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени