СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 28.11.2022 – 04.12.2022

x


Ежедневието ви забързва своя ритъм, става все по-натоварено от ангажименти, но ви дава шанс да просперирате на работното си място, да стабилизирате позициите си, да утвърдите авторитета си…

Ще имате възможност да получите някаква награда за усилия, полагани до този момент или пък шанс от миналото, който е съществувал или сте се стремели към него – отново може да се възвърне към вас.

Случващото се може да ви измъкне от сложни ситуации, които са ескалирали и в близкото минало, така че да се справите с тях или пред вас да се оформят варианти и да се възползвате. Въпреки всичко, ако има хора и обстоятелства, които действат против вашия интерес, зад гърба ви или трябва да се дистанцирате от тях – те все още ще бъдат активни,  но добрата новина е, че сега можете да им въздействате, може да се справите с подобни приоритети и да ги насочите в една по-подходяща и предпочитана от вас посока.

Все пак е полезно да си направите съответен анализ, така че да пренаредите въпроси за изпълнение по важност, прекратете и оставете зад гърба си онези, които нямат място в бъдещото ви развитие и само ви натоварват.

Ако това е невъзможно, тогава ги игнорирайте в известна степен, оставете ги на заден план, за да сте по-успешни, дори по-здрави или щастливи.

Хора, стоящи далеч от вас – буквално и в преносен смисъл, продължават да внасят известен смут в душата ви.

Анализирайте в дълбочина случващото се, изградете си стратегия, действайте различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Ако по-далечни перспективи на развитие ви изглеждат неясни или несигурни, тогава се ориентирайте и направете избор според това на кого и какво можете да разчитате.

Ще има личности и обстоятелства, които ще ви подкрепят, ще ви действат стабилизиращо, ценете ги високо, те могат да имат подобен ефект и в бъдеще, за дълго време и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени