СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 30.01.2023 – 05.02.2023

x


Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения, на които можете да влияете и да ги насочвате над обичайното.

Сега е моментът да изчистите евентуални недоразумения между вас и любим човек, да направите подходящи стъпки и съответни инициативи, така че вашите чувства, близост, да бъдат още по значими, това ще има значение и отражение, и за в бъдеще време.

Не е изключено да попаднете в ситуации, които показват, че  връзката ви се нуждае от обновление, така че да допуснете нещо ново и различно, което да я укрепи.

Мечтайте, синхронизирайте вашите представи за просперитет. Ако гледате в различни посоки, ако нямате общи интереси, това ще бъде по-видно от обикновено и ако не може да намерите нещо общо и обогатяващо, тогава рязко може да усложните взаимоотношенията си, дори някои ще се прекратят внезапно, но и добре премислено.

Ако това не е ваша тема, тогава вие ще се концентрирате върху кариерното ви развитие и професионална реализация, но на този етап те зависят пряко от вид подкрепа и одобрение от страна на влиятелни или власт имащи личности, от колектива, в който съществувате.

Определено ще има личности, които ще са на ваша страна, вашата популярност ще расте, може да се справите и с повишена конкуренция.

Все пак трябва да бъдете на щрек от вид некоректност, подвеждане, което може да ви нанесе щети или да ви размине с някои ваши очаквания и намерения.

Бъдете по-гъвкави в общуването, балансирайте между вашите и чуждите интереси,  укрепвайте целенасочено контакти, които могат да допринесат за благоденствието ви и така действително ще излезете победители, ще имате възможност да извлечете ползи в обективно сложна и предизвикателна среда.

Може да получите добра новина или известие, което очаквате от доста време и то пак така касае работата ви, възможност да подобрите условията си на труд или да повишите доходите си, да спечелите нещо важно за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ