СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 30.05.2022 – 05.06.2022

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще ви даде сили и оптимизъм за бъдещото ви развитие. Вие ще се стремите да привличате повече внимание чрез вашите комуникативни умения, убедителност и т.н.

На практика ще успявате да спечелите на ваша страна влиятелни или власт-имащи личности, можете да утвъртите авторитета си в колектив и като демонстрирате висока квалификация или пък общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.

Вие сте в чудесен период, през който можете да вземете по-добри обществени позиции или поне да направите първи крачки в тази посока, а те ще зададат тенденции, Вектор на развитие и за следващите месеци.

Възможно е вашите собствени нагласи да са в тази посока или това е необходимост, която може да е продиктувана по външни и независещи от вас причини, например сменили сте колектива, вземате нова длъжност, нови хора нахлуват в живота ви и т.н.

Каквото и да е, препоръчително е да се възползвате от „приливната вълна“, която може да ви отнесе далеч. Някои от вас ще се сблъскат със стари и неразрешени въпроси с техни партньори, лични и делови, по-възрастни личности, вид авторитети, които влияят на вашата репутация или стабилност, социален статус и т.н.

Приемете случващото се като втори шанс да оправите евентуални грешки, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди в разбирателството си с важни за вас хора.

В оптимален случай – настройвате ги да подкрепят честолюбивите ви планове, ако това е невъзможно, тогава предстоят съответни развръзки или показателни събития около 12 юни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта тип клъч от VALENTINO

Чанта тип клъч от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ALESSANDRA RICH

Къси панталони от ALESSANDRA RICH Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Миди рокля от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник винаги е впечатляващ.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ