СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 01.02.2021 – 07.02.2021

x


През настоящия период мнозина от вас ще преосмислят важни за тях отношения, диапазонът е много широк – от приятелски, лични до служебни и делови, такива, които влияят на бъдещото ви развитие.

Ще има хора, които ще ви подкрепят, ще се превръщат в мост към бъдещите ви успехи и водеща тема за повечето от вас трябва да бъде да укрепите точно тези контакти.

Възможно е хора, личности от миналото, да напомнят за себе си или това са стари теми, евентуални недоразумения, които отново се възвръщат към вас и ви дават право на втора възможност, за да ги разрешите.

Ако това е невъзможно, тогава рязко може да прекратите онези контакти, които вече са изчерпани или пък ви нанасят щети – буквално и в по-широк смисъл.  Повечето от вас са стилно фокусирани върху необходимостта да стабилизират финансовото си състояние.

Вашите усилия могат да дадат отлични резултати, ако намерите подходящи партньори, с които да си сътрудничите, също може да ви се налага да се борите за вашите интереси и ако подхождате нетрадиционно, креативно, тогава има голяма вероятност да излезете победители. Подходящо е да страните от онези, които ви дестабилизират – чисто финансово, но не само, ще имате достатъчно подсказки в тази посока… Изградете си стратегия и ще преуспеете, ще превъртите предизвикателствата в полза.

Случващото се ще промени позициите ви в колектив, в оптимален случай ще ви отреди лидерски позиции, а в друг случай ще разчисти обкръжението ви ще ви принуди да смените тази среда, за да намерите друга и по-подходяща. При всички случаи успехите ви са като скачени съдове за околните и над обичайното, така че посоката която ще изберете трябва да е съобразена с този фактор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ