СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 01.03.2021 – 07.03.2021

x


През тази седмица в обкръжението ви може да се появи личност, която да привлече силно вниманието ви, вие можете да обмените с нея интересни, креативни и много полезни идеи, можете да обедините усилия или пък да откриете помощ, вид сътрудник, покровител, ако се нуждаете от това.

В друг случай – вашата собствена и повишена социална активност може да се превърне в повод да утвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни позиции и със съответните позитиви.

Всъщност, тази тенденция ще расте, особено след 04 март, когато Марс, вашият покровител, премине в зодиакалния знак Близнаци. Тогава усещането, че трябва да „носите целия свят на гърба си“, ще се замени от много нови и по-леки намерения, вид изобретателност, креативност, съответно подкрепа, делегиране на отговорности и т.н.

При всички случаи споделянето на идеи, желания, създаването и укрепването на връзки, високата социална активност ще се превръща в своеобразна магистрала към по-светлото ви бъдеще, по която ще набирате все по-висока скорост, особено през втората част на март и през април.

Засега се появяват внезапни шансове да подействате позитивно на доходите си, да материализирате желанията си, да намерите и паралелни източници за печелба, ако се нуждаете от такива.

В любовта преобладават носталгичните или романтични настроения. Ако връзката ви е здрава, тогава можете да очаквате още по-дълбоки и запомнящи се преживявания, които ще докоснат сърцето ви, също помощ, понякога и чисто материална, прояви на емпатия и т.н. Иначе, ако не всичко е наред, тогава може да ви обземат съмнения, да имате предчувствия и в такъв случай е добре да се вслушвате във вътрешния си глас, за да насочвате в оптимално правилна посока. Свободните могат да бъдат привлечени от тайна или доста съблазнителна любов, но с твърде различен партньор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ