СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 01.07.2024 – 07.07.2024

x


През настоящата седмица може да попаднете в ситуации,  в които  се налага да изпъкнете чрез ваши качества,  изказвания, така че да бъдете забелязани и да се справите с висока конкуренция, за да не бъдете изместени или да не пропуснете някакви шансове. Вашето честолюбие расте,  а вие в по-ярки краски виждате на кого можете да разчитате,  с кого имате общи планове и да продължите напред.

Тестват се за здравна важни за вас връзки,  които касаят бъдещи перспективи на развитие,  обществено положение.  Подходящо време  да изчистите евентуални недоразумения,  а ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите контакти,  които са безперспективни  или направо ще смените средата си на съществуване, ако се налага.

Проведени разговори ви помагат  да надникнете в по-голяма дълбочина  в отношенията си,   да проследите причинно-следствени връзки,  да узнаете тайна, ако има такива,   това винаги е полезно.

Можете да стабилизирате финансовото си състояние  като разчитате на натрупан опит и авторитет,  защото има „ кой да ви пази гърба“.

Мнозина ще откриват своето щастие  в доказани вече сърдечни отношения, в дома и семейството си,  най-близката си среда.

Отличен период да хармонизирате и подобрите домашната обстановка,  да се справите с битови и имотни казуси,  ако това ви интересува…

На шести юли предстои новолуние, което може да  рестартира живота ви на различни нива,  в личен или делови аспект,  а ако амбициите ви не са чак толкова високи,  тогава ще се отдадете на почивка,  ще се  концентрирайте върху лични въпроси  и може да постигнете отлични резултати.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени