СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 01.08.2022 – 07.08.2022

x


През тази седмица все ще се намерят хора или обстоятелства, които да порадват сърцето ви. Самите вие ще сте по-позитивно настроени, вероятно и не без причина, а защото намирате начини да осъществите вашите честолюбиви планове, може да съчетавате това и с време за развлечения, за любими хора и т.н.

Това е отличен период, през който вие можете да демонстрирате себе си, вашия потенциал,  включително като разчитате на доза късмет. Периодът е отличен за почивка или за занимания с хоби, ваш собствен бизнес, ако имате такъв, в това направление ще ви върви доста, възползвайте се по оптимален начин! Същевременно текат други, много важни, ключови въпроси…

Те засягат вашето финансово състояние, което е на път да се преобрази. Ще се изправяте пред ситуации, които изискват обновление на вашите доходи. В оптимален случай вие ще потърсите и ще намерите нови източници за печалба.

В този процес ще можете да разчитате на подкрепата на своето семейство, а някои от вас могат да се ориентират към инвестиции в недвижимо имущество, семеен бизнес и т.н.

Възможно е обаче, да попаднете в повишена конкурентна среда, нови изисквания, които могат да дестабилизират вашето благосъстояние. На този етап вие можете само да се доказвате пред другите, да действате гъвкаво, упорито, да допускате нещо ново, за да го замените със старо и изживяло своето време, което не върви и вече е повод за загуби, не може да се съхрани в бъдещия ви просперитет. Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Някои от вас могат да сменят своя колектив, бъдещи планове под въздействие на тези  неразрешени въпроси, които трябва да намерят изход. Може да се наложи също така да преосмислите приходи и разходи, съзнателно да се дистанцирате от хора и обстоятелства,  които са способни да ви нанесат щети.

Анализирайте промените, те може да са свързани и с прогрес, стига до го допуснете и да не се поддавате на изкушението да задържате нещо, което очевидно е изчерпано…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени