СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 02.12.2019 – 08.12.2019

x


Навлизате в нов етап от своето развитие, Юпитер навлиза в Козирог на 03 декември и ще ви даде шанс от сега и през идната около година да преобразите социалния си статус, в този процес вие може да извършите промени в кариерното си развитие, брачни отношения и т.н. Юпитер няма да прави подаръци от Козирог, но със сигурност ще възнагради адекватно всички усилия, които се полагат в тази посока, ще можете да разчитате на натрупан опит и авторитет, да надграждате постиженията си. Препоръчително е само да се фокусирате върху приоритетна цел, а не да се разпилявате и тя подобно на лазерен лъч ще направи пробив напред и нагоре в избраното направление през идната година.

На този етап трябва действително да се пазите от разпиляване, което е продиктувано от морални или етични въпроси, с които се сблъсквате, може да сте подвластни на външни сили, които ви влияят, които трябва да овладеете и канализирате в оптимално подходяща посока.

Дългосрочни перспективи на развитие, договори, документи, включително правни може да ви тревожат, както и хора стоящи далеч от вас – буквално и в по-общ смисъл. В такъв случай към настоящия момент се опирайте повече на факти, а не на думи, не бързайте да вземате решения, постъпвайте правилно, законосъобразно в един по-широк смисъл и няма да объркате посоката.

Не е изключено да ви обземат носталгични настроения, да решите да се върнете към стари ангажименти, хора или обстоятелства, които са ви носили сигурност, че и пари…

През тази седмица можете да извършите положителни преобразувания в кариерното си развитие, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Заздравяват се връзки – лични или делови.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени