СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 02.12.2019 – 08.12.2019

x


През тази седмица предстои ключово астрологично събитие – на 03 декември Юпитер навлиза в Козирог и през идната около година ще ви даде шанс да разширите границите на възможното пред вас като получите повишение и следствие на висока квалификация, обогатяване на знанията, пътувания, премествания, като разчитате на подкрепа на влиятелни личности, хора извън близкото ви обкръжение.

На този етап само усещате първи сигнали на за предстоящите преобразувания, те може да са под формата на предложения, предчувствия, желания, най-мощно е това послание за родените през месец април, но и всички останали в различна степен.

Дава ви се шанс към настоящия период да скрепите връзки – лични или делови, да изчистите евентуални недоразумения с партньори, да обсъдите по-далечни перспективи на развитие и това още повече да скрепи чувствата и т.н.

Ако нямате партньор можете да срещнете такъв на път или ще привлечете влиятелна особа…

Популярността ви расте, колкото сте социално по-активни, толкова по-значими резултати ще получавате. Същевременно посланията на звездите към вас не са еднозначни. Не е изключено да има и лица, които са некоректни, подвеждащи или пък ви забъркват в интриги, опитайте се да страните от подобни тенденции, защото последиците могат да се отразят и на финансовото ви състояние.

Не е изключено да ви обземе носталгия, а това да се превърне в повод да си върнете нещо изгубено, да контактувате с хора от миналото, които да повлияят на вектора ви на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени