СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 03.04.2023 – 09.04.2023

x


Навлизате в чудесен период, през който можете да подействате позитивно на вашите доходи, на онова, което имате – общо. Усилия, които сте полагали в определено направление, сега могат да се увенчаят с успех и да ви подействат обогатяващо.

Някои от вас ще се доберат до паралелни източници на печалба, може да сбъднат съкровено желание или да установят, че има кой да им пази гърба, да им помага при нужда.

Част от шансовете сами ще застанат на пътя ви, така че може да разчитате на доза късмет,  за други – може да използвате изобретателен, дори хитър подход, но пак така доста успешен.

Ще има и такива, които ще стабилизират приходите си или пък ще открият дълготрайни, стабилни финансови ресурси.

Можете да разчитате на вашето семейство или заедно да предприемете действия, които да подобрят комфорта ви на съществуване.

Някои от вас може да инвестират в недвижимо имущество или пък да се справят с битови, имотни казуси…

Взаимодействието със социално-значими институции също е на ниво, ако това ви интересува.

Пълнолунието на шести април е едно от най-важните за вас през годината и показва кои от вашите мечти са осъществими, кои хора и обстоятелства допринасят за това и можете да разчитате на тях.

Препоръчително е съзнателно и целенасочено да укрепвате важни за вас връзки, ако забележите някои слаби звена, да ги отстранявате своевременно, за да не позволявате те да прорастват и в бъдеще време.

В любовта – повечето от вас могат да разчитат на своята половинка, която ги подкрепя морално и финансово, ако това се налага. Общи и обогатяващи цели, буквално и в по-широк смисъл, ще са допълнителен и укрепващ фактор.

Ако не всичко се развива по този начин, значи между вас има натрупани различия, за които трябва да вземете своевременни мерки…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени