СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 04.07.2022 – 10.07.2022

x


Вие навлизате в прекрасен период, през който можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване във вашия дом и семейство, но не само.

Вие може да извършите и други знакови преобразувания, които касаят вашия комфорт на съществуване, шанс да подобрите финансовото си състояние, да материализирате ваши желания и т.н.

В живота ви може да настъпи обновление, пред вас да възникнат внезапни шансове за печалба, буквално, но и в по-широк смисъл.

Трябва да се има предвид, че Марс, вашият покровител, навлиза в зодиакалния знак Телец на пети юли и до 20-ти август ще ви даде шанс да преобразите в положителна посока материалното си състояние, ще трябва да полагате целенасочени усилия в тази посока, те постепенно ще набират скорост и ще дават своите резултати. Още сега и през настоящия период ще забележите, че вашите действия, спонтанни идеи, се подкрепят от външни фактори и дават отлични резултати.

Ще можете да разчитате на вашата интуиция, инстинкти, които ще стават все по-ярки.

Може да инвестирате във вашия дом или пък да разчитате на близките си…

Някои от вас ще имат нужда от почивка или да намалят темпото, да обърнат повече внимание на себе си или да разпределят повече времето си между лични и служебни приоритети… Препоръчително е да си набележите една по-значима цел, да направите съответни стъпки в тази посока и те постепенно ще наберат скорост, със съответните позитиви. Имате шанс да стартирате нещо отначало и то да прораства дълго след това… В любовта повечето от вас се радват на подкрепа, повече разбиране или, ако има някакви различия, можете да ги изчистите чрез диалогичност.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени