СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 04.11.2019 – 10.11.2019

x


Вие сте в отличен период да извършите вид трансформации в общественото си положение – кариерно развитие, репутация, други водещи за вас цели, които ще имат позитивно отражение върху финансовото ви състояние, онова, което имате – общо. Може да се сдобиете с повече власт – буквално или в по общ смисъл като разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори, дори институции. Може да сбъднете ваша тайна мечта или пред вас да се оформят алтернативи на развитие, скрити способи, ако се интересувате от такива, за да въздействате оптимално добре на бъдещите си перспективи на развитие.

Предизвикани промени сега по горе описаните теми ще ви влияят дълго и ще зададат тон на развитие до пролетта на 2020г. Те може да са напълно във ваша полза, да ви помогнат да повишите благосъстоянието си, но това пряко ще зависи от подкрепата, до която можете или трябва да се доберете и точно сега е моментът да действате, да се прехвърлите на по-успешни релси на развитие или да извършите реформи, които пак така да имат благотворен ефект според подкрепата, до която се доберете.

Това не винаги ще е лесно, не е изключено да ви се налага да се справяте с нарастваща конкуренция, в по-крайни форми сблъсък с недоброжелатели и врагове, които разклащат устоите ви. За да се справите с подобно предизвикателство явно ще трябва да промените нещо в подхода си, да бъдете по-гъвкави, звездите изискват на този етап това, иначе могат да се провокират разрушения, които не са от полза и за двете враждуващи страни.

Партньорските отношения може да са подложени на изпитание. Ако ескалират различия – заложете на диалогичността, прекият сблъсък едва ли ще е конструктивен.

Печелите при пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, като се само-рекламирате или пътувате, така можете да срещнете и любовта, ако сте сами.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ