СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 05.02.2024 – 11.02.2024

x


Вашата социална активност перманентно ще се усилва, за да защитите интересите си, за да получите полезна подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за благоденствието ви, за да се справите с повишена конкуренция…

Колкото повече подкрепа получавате, има с кого да обедините усилия, на кого да разчитате, толкова повече ще нарастват шансовете да излезете победители, да спечелите, пред вас да се оформят нови възможности, по-добри перспективи на развитие.

В обкръжението ви могат да навлязат нови хора, които ви оказват силно въздействие, които могат да променят позициите ви в колектив.

В друг случай – активират се спорни въпроси, които ще трябва да разрешите като проявявате повишена креативност, гъвкавост и изобретателност.

Вие може да отключите допълнителна възможност, да очертаете по-далечни перспективи на развитие, да получите награда за полагани от вас до този момент усилия.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие може да решите да промените средата си на съществуване, за да си намерите по подходящо място, където да се чувствате приети и  одобрени, а това да въздейства на финансовото ви състояние.

Може би внезапно да прекратите връзки, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл.

Повишени разходи ще има, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Пазете се от конфликти,  които предизвикват загуби, както и от харчове, които после може да отчетете за нецелесъобразни.

В любовта – партньорът до вас трябва да подкрепя вашите високи и честолюбиви планове, а това да укрепва привързаността и чувствата между вас. Ако в някои случаи това не е така,  значи различията са твърде големи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени