СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 05.03.2018 – 11.03.2018

x


През тази седмица Венера и Меркурий преминават във вашия зодиакален знак и силно ще ви подкрепят. Ако доскоро сте били склонни да не изказвате своите преживявания винаги открито или са съществували някакви неясноти по ключови за вас въпроси, включително парични потоци, чувства, привързаност и т.н., то с преминаването на тези планети в Овен – всичко гореспоменато рязко се променя. Самите вие обновявате вашият начин на мислене, вашите преживявания и привързаност, съответно – възвръща се самоувереността ви, също способността да влияете все по-силно на текущите събития.

Този процес през първата част от седмицата може да ви разкрие тайни процеси или пък да е съпътстван с раздяла на вид илюзии или неясноти. Те се разсейват под натиска на собствената ви инициативност, която се усилва в пъти. През идните седмици вие често ще се оказвате център на дебати или внимание и по-лесно ще печелите симпатии, че и чисто материални блага, ще се добирате по-бързо до набелязаните цели.

Вероятно на този етап все още ще ескалира необходимост да търсите варианти и обходни пътища при условие, че статуквото не ви удовлетворява. Добрата новина е, че дори в този случай вашите пътища са открити. Всъщност, ако доскоро теми, които са свързани точно с пътувания или по-далечни хоризонти на развитие – буквално или в преносен смисъл, са били затворени, вече препятствията се отстраняват и вие ще се придвижвате в избраната от вас посока, понякога и по един скоростен, бих казала изненадващ, но и доста успешен начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ