СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 07.11.2022 – 13.11.2022

x


През тази седмица предстои Пълнолуние, което е с пълно лунно затъмнение. То ще се отрази на вашето благосъстояние, онова, което имате – общо.

Случващото се се движи повече по инерция и според натрупани вече тенденции.

Сега вие може да получите своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия.

Ще преуспяват онези, които отчитат чуждото мнение, умеят да балансират между своите и интересите на другите…

Така ще получавате достатъчно голяма подкрепа и одобрение, благодарение на които ще печелите, ще успявате да превъртате всички предизвикателства в полза.

През цялото време ще ескалират равносметки от рода на „какво давам, а какво получавам“,  също „каква цена трябва да платя и дали си заслужава“, буквално и в един по-широк смисъл. Според тези анализи вие самите ще укрепите едни връзки, които са полезни за вас,  но рязко ще прекратите други, които предизвикват загуби.

Може да очаквате същото и от околните, тоест хора, с които имате общи и обогатяващи цели, ще се стремят да укрепят контакт с вас. Останалите ще се дистанцират, ще излязат от обкръжението ви.

В месеца на скорпиона от вас се изисква повишена адаптивност, а към настоящия момент тази адаптивност може или трябва да е насочена към вашето обкръжение, защото това ще определи бъдещи перспективи на развитие и  вашето благоденствие, което е като скачени съдове за вид подкрепа и одобрение.

Ако вие не сте на правилното място, тогава ще прелистите нова страница и ще смените вашата среда.

Аспектацията на звездите изисква вид разплата – ако дължите на някого нещо да се разплатите, ако някой нещо на вас дължи – ще ви го върне…

Всичко ценно за вас може да придобие нова стойност, случващото се ще има широко отражение и ще е трудно отменяемо, по-скоро окончателно.

През цялата седмица ще трябва да се справяте с недоразумения от миналото, ще имате такава възможност през втората част на периода и особено през последните дни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени