СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 08.03.2021 – 14.03.2021

x


По-голяма част от събитията се движат повече по инерция, но звездите ви дават шанс да сбъднете ваше тайно или съкровено желание. Колкото по-малко афиширате намеренията си, толкова повече ще нарастват шансовете да ги осъществите.

Мнозина ще се добират до вид опека, помощ, която по един невидим или магичен начин ще се превърне в повод да осъществите мечтите си.

Поради тази причина и не само, за вас е важно или от определящо значение да бъдете социално по-активни, да създавате или укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към успехите ви.

В обкръжението на повечето от вас има хора, които ви стимулират да се развивате в определена посока чрез предложения, идеи, подкрепа и тази тенденция ще се усилва.

На този етап и в по-ярки краски ще разбирате какво има потенциал да остане в живота ви или трябва завинаги да остане зад гърба ви, защото е изгубило своя смисъл. По един естествен начин ще ескалират равносметки, може да имате предчувствия, интуитивни прозрения, които не бива да пренебрегвате.

В любовта – обхванати сте от романтични, носталгични чувства, това може да укрепи привързаността, ако тя е перспективна – отношенията ви ще станат още по-дълбоки и здрави. Обърнете специално внимание на случващото се в събота, неделя и следващия понеделник, то ще е много показателно. Същевременно, трябва да се има предвид, че на 13 март сте под влияние на Новолуние, възползвайте се от него, „посейте семена“, които искате да прораснат и да дадат плод в живота ви, вътрешният ви глас ще е верен ориентир към най-правилната цел, която трябва да си поставите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността се крие в простотата…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ