СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.03.2021 – 14.03.2021

x


Вашата социална активност е значима и така е правилно, защото периодът е отличен да утвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни и обществено-значими позиции. Това може и да се налага по-външни причини, но важното е, че звездите ще ви подкрепят в тези начинания.

В обкръжението на мнозина има личност, която силно обсебва вниманието ви, влияе на бъдещите ви перспективи на развитие, може да ви помага при нужда, да ви вдъхновява, дори закриля. Под нейно въздействие вашите мечти ще стават по-ярки, цветни, с повече възможности.

Ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в нещо повече… Или пък партньорските ви отношения ще бъдат доста романтични и приятелски, освен всичко останало.

Вашата активност да подействате положително на финансовото си състояние, да се сдобиете с нещо ценно за вас – ще продължи да се усилва, а с това и шансовете да получите онова, което желаете.

Можете да се възползвате от Новолунието на 13 март, което ще обнови позициите ви в колектив, вашите връзки и съответно бъдещи перспективи на развитие. Вие ще заемате активна роля в този процес и ще се оказвате в близост до първоизточника на вашето благоденствие, ще влияете подчертано на бъдещи тенденции. Подходът ви често ще бъде доста креативен, находчив и изобретателен, особено, ако се касае до това да привлечете поглед, да спечелите вид опека, одобрение, да наложите мнението си, да укажете влияние на определен човек…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ