СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 08.05.2023 – 14.05.2023

x


През настоящата седмица са възможни изненади във финансовото ви състояние, колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, което може да обнови доходите ви, толкова повече случващото се ще е напълно във ваша полза.

Все пак е препоръчително да се пазите от спонтанни реакции или решения, тоест да не скачате напред, ако не сте сигурни, че има къде да стъпите, образно казано. Преценявайте добре и така ще се предпазите от евентуални загуби или преобразувания, които сами предизвиквате, но не винаги са във ваша полза.

На този фон можете да си върнете нещо от миналото, ако някой нещо ви дължи, ще трябва да се разплати с вас…

В друг случай – връщате си минала възможност за печалби, сбъдвате съкровено желание,  намирате обходни пътища, за да материализирате мечтите си, добирате се до паралелни доходи… Може да откриете, че има кой да ви пази гърба при нужда…

Все повече ще можете да разчитате на своето семейство, материално и морално, най-сигурни мнозина ще се чувстват в своя дом.

Все пак в душата ви може да расте известно безпокойство, защото не всичко се развива според очакванията ви, за да се справите с това предизвикателство може да се налага да вземете по-кардинални мерки или пък да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди. Внимавайте да не прехвърлите известно напрежение на близките си.

Вашите амбиции ще ви подтикват да проявявате по-висока социална активност, за да се доказвате пред другите, пред онези, които влияят на бъдещите ви перспективи на развитие.

Ако не всеки подкрепя вашите честолюбиви планове, тогава вие ще направите чистка на обкръжението си или въобще ще промените вашата среда, ако тя не ви удовлетворява или е способна да ви нанесе щети, буквално и в по-широк смисъл…

Засега усещате първи сигнали в тази посока, може да надникнете в по-далечното бъдеще и да си изберете стратегия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени