СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.08.2021 – 15.08.2021

x


Вие все още сте в период, през който можете да насочвате вашите сърдечни отношения в една по-позитивна посока, затова ще се изисква подчертано да балансирате между вашата визия за щастие и бъдещ просперитет и на тази на отсрещната страна.

Ако забележите различия, сега е моментът да ги изчистите, за да са по-здрави важните за вас връзки. Може да ви се налага да се доказвате пред околните над средното ниво, защото това по някакъв начин влияе на бъдещи перспективи на развитие. Вие можете да утвърдите авторитета си в колектив, това може да се налага и по външни причини, ако не реагирате твърде емоционално на някои провокации, тогава ще успеете и със съответните позиции.

Внимавайте само да не попаднете под прекалена зависимост на определена личност или колектив, които могат да променят или подменят бъдещите ви планове.

През цялото време ще се стремите да слагате ред в хаоса, да пренареждате приоритетите си така, че да сте по-ефективни в текущи дела, свързани с професионалната ви реализация, по-здрав и щастлив живот – буквално и в по-широк смисъл.

Повечето от вас ще успяват с тази задача, ще се показват в отлична светлина на работното си място и могат да се изкачат по йерархичната стълбичка или да извоюват положителни промени на работното си място, като разчитат на повече подкрепа от страна на колеги, влиятелни личности и т.н.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на работното място или лек флирт да се превърне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени