СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.05.2021 – 16.05.2021

x


През настоящата седмица се оформят отлични шансове да подействате позитивно на вашето финансово състояние. Вие може да отключите допълнителни източници за печалба, възможно е да получите съобразно награда за полагане до този момент усилия, ще имате шанс да материализирате ваше тайно или съкровено желание, ако имате такова, което пак така ще ви подейства обогатяващо.

В друг случай – радвате се на скрита или неочаквана опека, която пак така действа позитивно на онова, което имате – общо.

Друга водеща тема може да се окаже вашия дом, някои от вас ще решат да инвестират в недвижимо имущество, могат да предприемат ремонти или пък ще се справят успешно с битови приоритети.

Периодът е отличен да укрепите и подобрите семейната среда и атмосфера, включително чрез общи и обогатяващи цели. Информационният поток се усилва, появяват се хора, които ви подкрепят, дават ви интересни или приятни предложения…

Ще проведете доста конструктивни разговори, може да привлечете на ваша страна влиятелна опека или пък да заемете лидерски позиции в колектив. През тази седмица предстои новолуние на 11 май, възползвайте се от него, за да обновите или подобрите доходите си, ще имате такава възможност.

В любовта не ви липсва внимание, напротив, можете да оздравите партньорските си отношения или пък лек флирт може да прерасне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ