СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.06.2019 – 16.06.2019

x


Информационният поток продължава да е много усилен и да е движеща сила за всички предстоящи успехи. Срещи, разяснителни разговори, които провеждате ще внасят голяма яснота, ще променят подхода ви в общуването, цели, които си поставяте, това все така ще води до промяна на среда в която съществувате и/или позиции, които заемате в колектив, ще се трансформират по един естествен начин връзки, договори и т.н.

Този процес постепенно ще ескалира с пик от събития в края на периода, които ще донесат на мнозина базисни преобразувания в кариерното развитие, социален статус – общо, включително отношения в дома и семейство – репутация като минимум.

Ще се налага да сте по-гъвкави в общуването, вероятно да търсите варианти и обходни пътища към целите, можете да се възползвате от тайна опека, скрита информация, успех ще ви носи и общуване с хора извън близкото ви, традиционно обкръжение. Може да разчитате на красноречие или се появяват личности, които ви правят изгодни предложения, повод и за хубави новини, вид шансове и т н.

Може да възникнат въпроси с недвижимо имущество, местоживеене, да вземете важни решения, уреждане на подобни казуси, които ще се окажат дълготрайни и може да изискват вид компромис, в такъв случай си изградете стратегия… Не е изключено и да балансирате повече от обикновено между обществено-значими задачи за решаване и лични, на този етап е по-добре да се консултирате или съобразите с важни за вас хора.

Ако се захванете с ремонти, вероятно няма да са лесни, но пък с осезаеми резултати…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Как ще се облечете за разходка в парка?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ