СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.06.2019 – 16.06.2019

x


Информационният поток продължава да е много усилен и да е движеща сила за всички предстоящи успехи. Срещи, разяснителни разговори, които провеждате ще внасят голяма яснота, ще променят подхода ви в общуването, цели, които си поставяте, това все така ще води до промяна на среда в която съществувате и/или позиции, които заемате в колектив, ще се трансформират по един естествен начин връзки, договори и т.н.

Този процес постепенно ще ескалира с пик от събития в края на периода, които ще донесат на мнозина базисни преобразувания в кариерното развитие, социален статус – общо, включително отношения в дома и семейство – репутация като минимум.

Ще се налага да сте по-гъвкави в общуването, вероятно да търсите варианти и обходни пътища към целите, можете да се възползвате от тайна опека, скрита информация, успех ще ви носи и общуване с хора извън близкото ви, традиционно обкръжение. Може да разчитате на красноречие или се появяват личности, които ви правят изгодни предложения, повод и за хубави новини, вид шансове и т н.

Може да възникнат въпроси с недвижимо имущество, местоживеене, да вземете важни решения, уреждане на подобни казуси, които ще се окажат дълготрайни и може да изискват вид компромис, в такъв случай си изградете стратегия… Не е изключено и да балансирате повече от обикновено между обществено-значими задачи за решаване и лични, на този етап е по-добре да се консултирате или съобразите с важни за вас хора.

Ако се захванете с ремонти, вероятно няма да са лесни, но пък с осезаеми резултати…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дори най-смелата идея става напълно изпълнима, когато я споделим с приятелка!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ