СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.06.2019 – 16.06.2019

x


Информационният поток продължава да е много усилен и да е движеща сила за всички предстоящи успехи. Срещи, разяснителни разговори, които провеждате ще внасят голяма яснота, ще променят подхода ви в общуването, цели, които си поставяте, това все така ще води до промяна на среда в която съществувате и/или позиции, които заемате в колектив, ще се трансформират по един естествен начин връзки, договори и т.н.

Този процес постепенно ще ескалира с пик от събития в края на периода, които ще донесат на мнозина базисни преобразувания в кариерното развитие, социален статус – общо, включително отношения в дома и семейство – репутация като минимум.

Ще се налага да сте по-гъвкави в общуването, вероятно да търсите варианти и обходни пътища към целите, можете да се възползвате от тайна опека, скрита информация, успех ще ви носи и общуване с хора извън близкото ви, традиционно обкръжение. Може да разчитате на красноречие или се появяват личности, които ви правят изгодни предложения, повод и за хубави новини, вид шансове и т н.

Може да възникнат въпроси с недвижимо имущество, местоживеене, да вземете важни решения, уреждане на подобни казуси, които ще се окажат дълготрайни и може да изискват вид компромис, в такъв случай си изградете стратегия… Не е изключено и да балансирате повече от обикновено между обществено-значими задачи за решаване и лични, на този етап е по-добре да се консултирате или съобразите с важни за вас хора.

Ако се захванете с ремонти, вероятно няма да са лесни, но пък с осезаеми резултати…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени