Вървят ли двама на дълъг път – Брадли Купър и Ирина Шейк вече не

x

В кръговрата на живота се случват непредвидени неща и на всеки ъгъл дебне ново приключение или препятствие. Особено по ъглите на славата – толкова може да се лута човек из улиците на известността, че понякога е повече от лесно да се изгуби. А ние се питаме дали това е станало и с Брадли Купър и Ирина Шейк.

Брадли (43) и Ирина (33) не споделят информация за личния си живот и не желаят да разкриват твърде много за себе си, противно на много други техни колеги. В четвъртък (6-ти юни) обаче всички разбрахме, че двамата са прекратили вече 4-годишната си връзка.Купър и Шейк определено минават през много заедно. От април 2015, когато двамата започват да се появяват заедно на светски събития, ги виждаме неофициално, хванати за ръка в папарашки снимки. Но през юни същата година те вече са общоприета двойка, което обявяват на вечеря в Бъкингамския дворец, организирана от принц Чарлс. През август вече са на романтична почивка в Амалфи, Италия, а през ноември Брадли се мести в апартамента на Ирина в Ню Йорк. После се започва със задължителния репертоар от кино премиери и модни седмици, които двамата посещават заедно.

Една година по-късно – през ноември 2016, двойката обявява, че чака бебе: Шейк решава да направи публично изявление относно бременността си, като показва коремчето си на подиума на шоу на Victoria’s Secret в Париж. Ето на това се казва изненада! През март 2017 светът се запознава с Леа де Сен Шейк Купър. Следват много семейни ваканции и още повече червени килими за покоряване.

Интересно е, че от декември 2016 Ирина Шейк носи доста забележим пръстен със зелен смарагд. Макар лявата й ръка да е украсена с бижуто толкова време, досега нито тя, нито Брадли потвърждават да са сгодени. И така до преди три дни, когато вместо да обявят дата за сватбата си, те обявиха, че се разделят. Според източници на Us Weekly и Page Six двойката е запазила връзката си толкова дълго единствено заради малката им дъщеря. Вътрешно лице за ELLE пък разказва, че Купър и Шейк „приятелски работят как да споделят попечителството над дъщеря си Леа Де Сен“.Ирина и Брадли имат множество трудни моменти, което е нормално за всяка двойка. Как и защо стигат до решението да се разделят все още не знаем, защото, както споменахме, и двамата упорито пазят личния си живот далеч от медиите. Все пак може би са си дали време един на друг, а и не можем да се доверим на фактите, ако не са лично споделени от Купър или Шейк. И така – оставаме в очакване, като най-вероятно ще разберем на някой червен килим дали окончателно моделът и актьорът са приключили с отношенията си.
 

Текст: Мила Стоянова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък води със себе си  дълъг уикенд, но и доза есенно лошо време. Първото все пак още…

Ако сте пропуснали
Най-четени