Вървят ли двама на дълъг път – Брадли Купър и Ирина Шейк вече не

x

В кръговрата на живота се случват непредвидени неща и на всеки ъгъл дебне ново приключение или препятствие. Особено по ъглите на славата – толкова може да се лута човек из улиците на известността, че понякога е повече от лесно да се изгуби. А ние се питаме дали това е станало и с Брадли Купър и Ирина Шейк.

Брадли (43) и Ирина (33) не споделят информация за личния си живот и не желаят да разкриват твърде много за себе си, противно на много други техни колеги. В четвъртък (6-ти юни) обаче всички разбрахме, че двамата са прекратили вече 4-годишната си връзка.Купър и Шейк определено минават през много заедно. От април 2015, когато двамата започват да се появяват заедно на светски събития, ги виждаме неофициално, хванати за ръка в папарашки снимки. Но през юни същата година те вече са общоприета двойка, което обявяват на вечеря в Бъкингамския дворец, организирана от принц Чарлс. През август вече са на романтична почивка в Амалфи, Италия, а през ноември Брадли се мести в апартамента на Ирина в Ню Йорк. После се започва със задължителния репертоар от кино премиери и модни седмици, които двамата посещават заедно.

Една година по-късно – през ноември 2016, двойката обявява, че чака бебе: Шейк решава да направи публично изявление относно бременността си, като показва коремчето си на подиума на шоу на Victoria’s Secret в Париж. Ето на това се казва изненада! През март 2017 светът се запознава с Леа де Сен Шейк Купър. Следват много семейни ваканции и още повече червени килими за покоряване.

Интересно е, че от декември 2016 Ирина Шейк носи доста забележим пръстен със зелен смарагд. Макар лявата й ръка да е украсена с бижуто толкова време, досега нито тя, нито Брадли потвърждават да са сгодени. И така до преди три дни, когато вместо да обявят дата за сватбата си, те обявиха, че се разделят. Според източници на Us Weekly и Page Six двойката е запазила връзката си толкова дълго единствено заради малката им дъщеря. Вътрешно лице за ELLE пък разказва, че Купър и Шейк „приятелски работят как да споделят попечителството над дъщеря си Леа Де Сен“.Ирина и Брадли имат множество трудни моменти, което е нормално за всяка двойка. Как и защо стигат до решението да се разделят все още не знаем, защото, както споменахме, и двамата упорито пазят личния си живот далеч от медиите. Все пак може би са си дали време един на друг, а и не можем да се доверим на фактите, ако не са лично споделени от Купър или Шейк. И така – оставаме в очакване, като най-вероятно ще разберем на някой червен килим дали окончателно моделът и актьорът са приключили с отношенията си.
 

Текст: Мила Стоянова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени