СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.08.2020 – 16.08.2020

x


Повечето от вас сега са завладени от някаква мечта, която извира от сърцето ви, пали ентусиазма ви, повдига адреналина ви и по един естествен начин ви прави по-смели, дееспособни, пробивни.

Гръмко и почти без задръжки заявявате онова, което желаете, а после преминавате към конкретни действия, за да го реализирате…и в повечето случай успявате.

Всъщност, настоящия период е прекрасен да постигнете цел, да получите морално удовлетворение, да порадвате сърцето си. И все ще се намерят хора или обстоятелства, които да ви подкрепят, няма да ви липсва и доза късмет. Не се срещат толкова често такива подкрепящи ви аспекти – възползвайте се по оптимален начин, постиженията ще са почти правопропорционални на инициативността ви.

Въпреки всичко от вас ще се изисква и значима адаптивност, например вашето развитие преминава на един друг етап, който поставя пред вас нови задачи, изисквания и възможности. В друг случай вие трябва да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно.

Все по-трудно ви е да правите компромиси и рушите всичко, което е изживяло своето време. Случващото се е способно да преобрази социалния ви статус или имидж като минимум.

Големи са шансовете – преминавайки през лека криза или превратни ситуации да откриете своето най-правилно, удовлетворяващо ви „място под Слънцето“.

Периодът е прекрасен да оздравите сърдечните си връзки, не са изключени обяснения, разяснителни разговори, а ако това не е необходимо, тогава ще намерите време и за развлечения, хоби, които ще оставят цветни и запомнящи се следи в съзнанието ви.

Върви им на онези, които имат собствен бизнес, работата е творческа, носи им удовлетворение.

Почти ще е невъзможно обаче, някой да ви закотви на едно място или да ви принуди да вършите задължения, които не са и по вкуса. Все ще намерите начин да избягате…

Появяват се възможности да подобрите семейната атмосфера, отношения у дома, да се справите с имотни или битови въпроси, тази перспектива ще се усилва и през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда залагаме на класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ