СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.01.2021 – 17.01.2021

x


На 13-ти януари предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас за цялата предстояща 2021 година. То ще изисква вид форми на социалния ви статус, ако самите вие се превърнете в проводник на нещо ново, актуално за съвременното общество, съответно отговорите на нови изисквания, очаквания, проявите висока адекватност на случващото се, тогава тази промяна ще бъде напълно във ваша полза и ще ви помогне да се сдобиете със своеобразна власт.

Ако амбициите ви не са толкова големи, тогава това е подходящ период да демонстрирате най-доброто от себе си, то задължително ще бъде забелязано и ще има положителен ефект, както върху финансовото ви състояние, така и върху вашата репутация.

През цялата седмица може да имате усещането, че околните ви предизвикват, а понякога и изненадват.

Припомням, че през цялата 2021 година ключът към вашите успехи и благоденствие и то за дълго, е необходимостта да привличате на ваша страна сътрудници, приятели, доброжелатели, с които да обединяват усилия, които ще се превръщат в проводник на вашето по-светло бъдеще.

Вече в обкръжението на мнозина трябва да са се появили подобни персони. Не е изключено обаче, да са се проявили и такива, които по-скоро ви дестабилизират, включително и на чисто финансово ниво. В такъв случай имате два варианта – единият е да отговорите на изискванията на колектива, в който съществувате или на конкретни влиятелни личности, така ще превъртите предизвикателствата в полза, може да намерите и нови източници за печалба…

Доходите на мнозина се обновяват, изискват се промени и тази тенденция ще продължи до края на февруари. Вие ще прецените дали да отговорите на тези нови изисквания, очаквания спрямо вас или пък ще смените средата си на съществуване, ще се ориентирате генерално към нещо различно. Може да действате по-рисково, който не рискува, той не печели, но прекалени рискове на този етап не са препоръчителни, особено в чисто финансов аспект, така че е полезно да сте по-внимателни и всяка крачка да е добре премислена…

В любовта можете да оздравите отношенията си чрез общи и обогатяващи цели, рационални преценки, взаимо-помощ в един по-широк смисъл. Ако сте сами, ще търсите или привлечете любов, която е добре преценена, допринасяща за благополучието и репутацията ви, дори и да липсва голяма тръпка.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пожелаваме ви романтична неделя!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ