СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.01.2021 – 17.01.2021

x


Амбициите на повечето от вас ще са ориентиране към по-далечни перспективи на развитие или вие ще си поставяте все по-високи и грандиозни цели.

Вашата устойчивост и амбиция перманентно ще растат. Родените през първи деканат, тоест през април, но и всички останали, в различна степен ще почувстват прилив на адреналин и енергия, които по един естествен начин ще повишат вашата инициативност, борбеност и пробивност.

Ако канализирате тази мощна енергия в една по-конструктивна посока, демонстрирате висока квалификация, обогатявате вашите знания или общувате с хора, които са влиятелни, власт имащи или извън близкото ви, традиционно обкръжение, тогава вие ще имате шанс да направите пробив в избраното от вас направление, ще можете да се изкачите по йерархичната стълбичка или да извоювате успехи, понякога и по един бърз и изненадващ, но не случаен начин.

Самите вие и чрез вашите действия, вашето неспокойствие и желание за промяна, ще се превръщате в причина на знакови преобразувания в живота ви.

От друга страна, могат да ескалират и външни фактори, които показват, че е дошло време за вид обновление в живота ви, което засяга ключови въпроси, отнасящи се до кариерното ви развитие, обществено положение или брачни отношения.

Добрата новина е, че вие в значима степен може да влияете на тенденциите, но от вас ще се изисква да бъдете адекватни на бързо променяща се обстановка и вид предизвикателства. Ако не действате по този начин, тогава трансформациите ще се случват по външни и независещи от вас причини, трудно ще ги контролирате, може да изпитате нервно напрежение.

Така че е полезно да си изградите план-график, който да преследвате стъпка след стъпка, ще ви върви при преговори, уреждане на документи, разрешаване на юридически казуси, евентуални пътувания, повишаване на знанията и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ