СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.03.2024 – 17.03.2024

x


Голяма част от случващото се през тази седмица ще бъде по инерция и според тенденции,  които са задавани през изминалите седмици и дори полугодие. В този процес е препоръчително да не прибързвате, когато вземате определени решения, вероятно да се вслушвате във вътрешния си глас, също да не губите по-далечни цели от поглед.

Някои от вас ще имат нужда от почивка, да намалят темпото или пък да направят важен избор.

Следвайте хора и обстоятелства, които са ви подкрепяли до този момент, анализирайте миналото, което също може да е полезен ориентир, за да не се „изгубите“, за да вземете правилни решения, които ще кореспондират с вашия път и предопределеност.

Меркурий вече е във вашия зодиакален знак, така че ще ви помага, вашата аналитичност и смелост ще растат под опеката на тази планета. Въпреки всичко и на този етап не можете да очаквате кой знае какви конструктивни диалози, освен през последните дни на периода и в различна степен.

Може да попадате в ситуации, които приличат на конфликти на интереси, ако действате креативно, адаптивно, балансирате между вашата гледна точка и тази на околните, така че да сте полезни на вашата среда или общество на съществуване, тогава е почти задължително да превъртите някои предизвикателства в полза и да излезете победители.

Все пак е полезно да се пазите от някои спонтанни действия, които могат да предизвикат загуби и буквално и в по-широк смисъл.

Финансовото ви състояние може да е дестабилизирано, може да превъртите тази  обстановка в полза – чрез вид подкрепа, която може или трябва да получите от личности,  които влияят на благоденствието ви.

Тайни преговори или не афиширане на всички намерения също ще е от полза.

В любовта – може да се потопите в носталгични чувства, да се връщате назад към миналото и да го анализирате. Ако всичко е наред между вас и любимия човек, тогава ще преживеете романтични мигове. Иначе може да се отдадете на нова или скрита любов.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени