СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.07.2022 – 17.07.2022

x


Пълнолунието от 13-ти юли ще доведе до развръзки, важни или показателни събития,  които касаят вашето кариерно развитие, социален статус, обществено положение.

Препоръчително е през това време да се стремите към успехи, да живеете така, както искате това да продължи през следващите поне две седмици, а може и много по-дълго –  през следващите месеци. Ключови за вас въпроси, които се отнасят до всичко гореописано са пряко свързани и подобно на скачени съдове за други външни фактори, които ви влияят. Например, това може да е вашето семейство, с което се съобразявате, до което се допитвате и т.н.

Ако това не е ваша тема, тогава вие просто може да намалите темпото, да се отдадете на повече почивка, на своите близки и любими хора.

Може да изградите стабилна база, върху която да стъпвате и като оздравите отношения с най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само…

Някои от вас ще инвестират в своя дом, други ще намерят начин да се справят с приоритети, отнасящи се до местоживеене, недвижимо имущество, комфорт на съществуване.

Повечето от вас ще могат да разчитат на любими хора, които ги подкрепят финансово или морално.

Добре се справяте със семейни, битови и имотни казуси.

Информационният поток е много усилен, водите конструктивни разговори, можете да оздравите връзки, да чуете важни новини, да сключите дългосрочни договори, да привлечете вид опека от по-възрастна или влиятелна личност, стар познат или приятел и т.н.

Все пак, ако в живота ви съществуват и някакви манипулации, вид нечестност, действия зад гърба – ще можете да ги идентифицирате.

В любовта всичко е наред, ако има някакви недоразумения, можете да ги изчистите чрез убедителност, стига да искате и да не са преминати определени граници…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилът никога не излиза във ваканция.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ