СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 11.12.2023 – 17.12.2023

x


На 13-ти декември има новолуние, което ще ви даде възможност да надскочите успехите си, да получите по-добри резултати от преди, но това ще изисква да наваксате с евентуални пропуски от миналото, ако има от такива, да действате различно, за да шлифовате и да се доберете до едни желани резултати.

Виждате кои от мечтите ви са осъществени, какво трябва да оставите зад гърба си, защото е илюзия, но все пак няма да бъдете автоматично предпазени от измами и е препоръчително да се пазите от манипулации и подвеждане.

В оптимален случай – идентифицирате вид нечестност и вземате мерки, за да оставите зад гърба си всичко, което е непродуктивно.

На този фон се е появява възможност да си върнете нещо от  преди, което не е трябвало да напуска живота ви или пък е ваше, кореспондира с вашия път и предопределеност и ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Водите конструктивни разяснителни разговори или преговори, получавате вид подкрепа,  която ви действа по този начин.

Погледът ви може да е устремен към пътувания, но не всичко протича по предварителен график, хубаво е да го имате предвид.

Бъдете внимателни, ако водите юридически дела, налага ви се да оформите документи,  дори и дългосрочни, вглеждайте се в детайли, за да се предпазите от обърквания, подвеждане и т.н.

В любовта – ескалират силни страсти между вас и любим човек, може да си поставяте общи  и обогатяващи цели, да мечтаете, а това допълнително да укрепва чувствата между вас.

Повечето от вас са изключително емоционални, а това ви подтиква да надниквате в по-голяма дълбочина на случващото се или дори на вашата душа, може да забелязвате нюанси, които преди са ви убягвали, а това винаги е полезно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени