СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.12.2023 – 17.12.2023

x


На 13-ти декември предстои новолуние, което може да придаде нова стойност за всичко важно и ценно за вас. Под въздействие на случващото се вие ще направите важен избор,  ще укрепите отношения, които допринасят за благоденствието и чувството ви на щастие, които ви подкрепят морално и материално, можете да изчистите евентуални недоразумения с близки или важни за вас хора, но по един естествен начин ще се дистанцирате от онези, за които забелязвате, че ви нанасят щети или пък са не надежни,  подвеждащи.

През цялата седмица няма да ви липсва внимание и компания, но посланията не са еднозначни и случващото се може да ви потикне да погледнете една част от вашето обкръжение от един друг и непознат до този момент ъгъл.

Хубаво е и да се пазите от конкуренция, която е не твърде открита, дори нечестна.

Може да ви се налага да промените подхода си към личности, които влияят на финансовото ви състояние, за да получите резултати, които са по-добри от преди.

В оптимален случай – действате така, че да защитите интересите си или да постигнете вид стабилизация на различни нива, а в този процес укрепвате едни контакти и се дистанцирате от други, за да предизвикате желан или позитивен резултат или дори да защитите себе си, интересите си.

Възможни са повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Взаимодействието с банки и други финансови институции може да е съпътствано от известни обърквания, така че е хубаво да бъдете по-внимателни, и приятни в документи  или на този етап да отложите, ако това е възможно, по-активно взаимодействие с тях.

В любовта – радвате се на подкрепа от страна на вашия партньор, дори и да съществуват някакви различия, сега сте в отличен период да ги отстраните, ако желаете разбира се.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта…

Хора от миналото напомнят за себе си, вие ще прецените как да реагирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени