СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.04.2021 – 18.04.2021

x


Седмицата стартира с новолуние, което е във вашия зодиакален знак и е едно от най-важните за вас през цялата предстояща 2021 година. Препоръчително е да се възползвате по оптимален начин от това новолуние и да поставите едно голямо начало, което ще е съпътствано от успехи, на които после ще можете да разчитате и през идните месеци, а може и много по-дълго.

Мнозина ще усещат тази позитивна енергия и ще се стремят да бъдат социално по-активни, да преговарят за интересите си, да споделят идеи, които ще срещнат подкрепа и одобрение и съответните позитиви. Някои от вас ще стигнат до важни договорки, ще подпишат контракти или пък ще привлекат на своя страна влиятелна опека, ще имат шанс от следствие на случващото се да заемат лидерски позиции в колектив или да получат по-широко признание от околните…

Подкрепата, която получавате на този етап може да се окаже безценна и мост към бъдещото ви благоденствие.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на полезни, приятни и многообещаващи предложения, които не бива да пренебрегвате.

Въпреки всичко, трябва да внимавате, защото не всичко чуто ще бъде коректно, не е изключено да има и такива, които да се опитат да ви манипулират, подведат, възползват от вашето доверие. Вие имате достатъчно силни аспекти и съответни възможности да идентифицирате подобна некоректност, това ще се случи по-лесно и ще ви предпази от объркана информация, комуникация, ако не губите крайните си цели от поглед и по-далечни перспективи на развитие.

В оптимален случай – ще идентифицирате тайни процеси там, където ги има. Венера транзитира във вашия зодиакален знак до 14-ти април, възползвайте се по оптимален начин от закрилата на тази планета, която ще ви помага с по-голяма лекота да привличате онова, което отчитате за най-ценно за вас, независимо дали става въпрос за любов или пари…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Приятелството между жената и роклята е вечно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ