СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.06.2023 – 18.06.2023

x


Информационният поток е много усилен и ви показва на кого и в каква степен можете да разчитате. В оптимален случай – това ще ви помогне да направите правилен избор, така че да защитите интересите си като разчитате на себе си, но и се разграничите от хора, прекратите връзки или дори договори, които се оказват ненадежни и безперспективни.

Ако има нещо, което трябва да оставите зад гърба си – конкретни личности или договорки, това ще бъде по-видно от обикновено и вие ще вземете съответни мерки, но в такъв случай не трябва да съжалявате, а да приемете случващото се като разчистване на терена, за да позволите на нещо ново да нахлуе в живота ви…

Понеже можете да надникнете в по-далечното бъдеще чрез получено знание и така да си изградите най-правилна стратегия. Все повече ще ви занимават въпроси, които са свързани и с доза развлечения, необходимост да обърнете повече внимание на близки и любими хора.

През втората част от седмицата тази тенденция ще се усили и вие може да прекарате прекрасни мигове с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ако сте сами – леки или бързи флиртове могат да прерастват в нещо повече. Добре ще се развиват приоритети, които касаят собствен бизнес, ако имате такъв.

На път сте да се измъкнете от сложна ситуация, да я превъртите в полза и да стабилизирате материалното си състояние.

Новолунието от 18 юни ще ви даде право на втори шанс да създадете или укрепите контакти, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, но също така да продължите да разчиствате обкръжението си от некоректни личности, ако има такива, ще можете да ги идентифицирате, въпреки че няма да бъдете автоматично предпазени от всички евентуални манипулации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени