СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 13.02.2023 – 19.02.2023

x


Луната клони към приключване на един лунен месец, така че не са изключени развръзки, показателни събития, които са свързани с вашето обществено положение.

В оптимален случай – вие ще утвърдите авторитета си в колектив, защото демонстрирате знания и опит, понеже има човек на когото можете да разчитате, допринася за вашата репутация.

Въпреки всичко и по различни поводи ще ви се налага да се доказвате над обичайното,  това ще ви амбицира, мобилизира, ще има широко и дълготрайно отражение.

Всъщност, голяма част от тенденциите се движат по инерция и нека те да ви порадват, да  ви подействат стабилизиращо и то за дълъг период от време.

Все пак не е изключено някои от вас да попаднат в „плен“ на негативно въздействие, което препятства бъдещото ви развитие. Това може да е конкретна личност, която застава на пътя ви на успеха, възможно е и да е някакво друго обстоятелство, което трябва да преодолеете. Всеки сам ще си избере своята стратегия – може да обедините усилия и да отговорите на определени изисквания, очаквания, може да заобиколите или изобщо да се откажете, в такъв случай някои от вас рязко ще променят своята среда, ако не веднага, то през следващите около два месеца.

Общуването през настоящия период е проводник на множество шансове. Възможно е в обкръжението ви да се появи личност, която ви подкрепя и въодушевява, превръща се в отдушник за сложни ситуации или дори преживявания.

Колкото сте по-комуникативни, споделете мисли и идеи, желания, търсите подкрепа,  толкова повече ще нараства вероятността да ги осъществите на практика.

На този фон и в любовта – обземат ви носталгични чувства, вие също така може и да ревизирате всичко ценно за вас, вашата душа ще ви покаже – интуитивно, чрез предчувствия, какво наистина си заслужава да остане в живота ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ