СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 14.09.2020 – 20.09.2020

x


На 14 септември Юпитер ще обърне своя ход в директен, така че вие отново постепенно ще наберете скорост в приоритетна за вас посока, която до края на годината трябва да ви отреди по-престижно място, трябва да извоювате своеобразна победа, да се изкачите по йерархичната стълбичка, но не даром, а следствие на полагани усилия. Върхът или преобразуванията, които ще инициирате ще имат широко отражение и през идните години.

На този етап и през първата част от седмицата си правите своеобразни равносместки, които приоритетно се отнасят до професионалната ви реализация, обществено положение. Възможни са показателни събития или развръзки в тази посока.

На 17 септември предстои Новолуние, което ще ви даде шанс да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-ефективни, да постигнете по-добри резултати от тези в миналото, а това да се закодира трайно на репутацията ви, кариерно израстване и т.н. Не можете да очаквате обаче бързи успехи. Ако се стремите към това волево, тогава ще се сблъскате с множество спирачки. Трудностите обаче, с които се сблъскваме винаги имат и някаква полза. Например – те ни учат на търпение, подтикват ни да се вглеждаме във важни детайли, също да шлифоваме своите умения и знания. Само по такъв начин вие бавно, но сигурно ще зададете едно ново начало, което ще ви отведе до върха…

Хубав период да стартирате оздравителни процедури, да се разделите с вредни навици и т.н.

В партньорските отношения – лични или делови, са вероятни разяснителни разговори, които трябва да изчистят различия там, където ги има. В този процес може да разберете тайни или да проследите невидими до този момент причинно-следствени връзки, които влияят на важни за вас взаимоотношения. Това ще направи едни контакти по-здрави, други ще се изправят пред конфликт, борба за власт и противопоставяне на воли в един по-широк смисъл и те или ще се трансформират или ще се прекратят окончателно, защото не кореспондират с визията за бъдещото ви развитие.

В любовта ескалират изненади, в оптимален вариант те ще освежат чувствата, защото ще проявите повишена адаптивност, способна да отстрани слаби звена.

В друг случай – можете да внезапно да прекратите връзки, които ви нанасят щети.

Повишени разходи са доста вероятни – за любими хора, за развлечения, ако не се преминат граници, всичко ще е наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ