СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 14.12.2020 – 20.12.2020

x


Новолунието от началото на седмицата ще зададе голямо ново начало в живота ви, което ще прораства през идните около шест месеца. Това новолуние ще ви даде шанс, да прекрачите границите на познатото, да разширите вашето влияние, да се изкачите по йерархичната стълбичка. Вашата популярност безспорно ще расте, ще се появяват все повече хора, които да ви подкрепят, да се превръщат в мост към вашите успехи. Желанието или необходимостта да повишите вашите знания ще се превръща в допълнителен повод за успехи.

Повечето от вас ще действат с голям размах, ще си поставят по-далечни и по-високи цели и така е правилно, защото колкото са големи мечтите, толкова големи могат да бъдат и постиженията, а точно през тази и през следващата седмица е подходящо да стартирате един по-грандиозен проект във вашия живот, да посеете семена, образно казано, които ще прорастват дълго.

Новолунието ще ви подтикне да  разширите хоризонтите си на развитие като общувате с повече хора, включително извън близкото ви обкръжение, привлечете на ваша страна влиятелна опека, чрез собствената ви и повишаваща се социална активност, която може да преобрази живота ви чрез нови познанства и съответни шансове, които ви дават околните. Евентуални пътувания или намерения да смените средата си също ще се оказват повод за по-добри перспективи на развитие.

Вариантите са много, но обединяващо правило е, че вие ще срещате много повече подкрепа от страна на важни за вас хора, които ще разгарят вашите желания, мотивация да действате и да се доказвате.

Въпреки всичко, може да се сблъскате и с някои илюзии или скрити процеси, но вие ще притежавате достатъчно енергия, за да се справите с тях и да ги отстраните от пътя си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ