СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 15.10.2018 – 21.10.2018

x


През тази седмица по различни поводи ще ви се наложи да преговаряте за вашите интереси с влиятелни личности, партньори, конкуренти, че и недоброжелатели. Победата, до която можете да се доберете може да ви гарантира спокойствие до средата на ноември, но за целта е необходимо да си създадете стратегия, с която да привличате „силните на деня“, чрез общи интереси, прояви на толерантност и диалогичност. Евентуални конфронтации и тяхната ескалация са способни да ви въвлекат във водовъртеж от напрежение и събития, които в крайна сметка ще променят позициите ви сред околните, важни за вас връзки, но с неясен изход едва през ноември.

Припомням, че сега сте в отличен период, през който можете и трябва да насочите в една по-позитивна посока партньорските си отношения, от тях зависи много и финансовото ви благополучие, сигурност – общо. Концентрирайте се върху подобни цели и ще преуспеете, ще преумножите онова, което имате и ще превъртите евентуални негативи в позитиви, дори и това не винаги да е лесно.

Хубавото е, че през първите дни на периода ще получите новини, чрез които ще разбере не на кого и в каква степен можете да разчитате, можете да проведете разговори, с които да повлияете и насочите тенденциите, до колкото това е възможно според индивидуални качества, а и текуща обстановка. Ако компромисите, които се налага да правите ви се сторят твърде големи, тогава ще смените рязко посоката, вероятно среда на съществуване, за да откриете своето най-благоприятно място, където да проявите себе си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ