СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 16.01.2023 – 22.01.2023

x


През настоящата седмица може да произтекат важни събития, вид развръзки, промени,  които касаят вашето кариерно развитие и обществено положение.

Случващото се не е случайно, а следствие на усилия или тенденции, които сте задали до този момент и нека случващото се да ви зарадва. Някои от вас ще получат шанс да се сдобият с власт, буквално и в по-широк смисъл, други ще идентифицират промени, които трябва да допуснат, на които ще се осланят, за да осъществят в пълна степен честолюбивите си планове, за да превъртят евентуални предизвикателства в полза.

Някои от вас ще прелистят нова страница, която ще обнови шансовете ви и бъдещи перспективи на развитие, ще има и такива, които ще се порадват на резултати, завоювани успехи, към които са се стремели дълго време.

Ескалират равносметки, които ще ви подтикнат да редуцирате вашите контакти. Вие ще укрепите връзки, които отчитате за лоялни, полезни или перспективни, но ще се дистанцирате или прекратите други, за които сте преценили, че не заслужават да останат в живота ви.

Седмицата е подходяща да наложите авторитета си в колектив…

В края на седмицата и на 22-ри януари предстои новолуние във Водолей, което ще постави едно голямо ново начало, то ще засегне вашето обществено положение, така че по различни поводи и през следващите седмици вие ще се стараете повече да се доказвате при другите, да извоювате нужните престижни позиции, за да получите повече подкрепа,  която ще ви е полезна, така че да осъществите вашите честолюбиви планове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени