СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 16.10.2023 – 22.10.2023

x


През настоящата седмица вие ще имате уникален шанс да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на какво можете да разчитате, какво подкрепя вашите амбиции и високи честолюбиви планове, какво трябва да преодолявате или да оставите зад гърба си.

Всички промени и то на различни нива от живота- в личен и професионален аспект, са тясно обвързани за подкрепа, която можете и трябва да получите от страна на важни за вас хора. В чисто професионален аспект – расте конкуренцията, борба за власт, буквално и в по-широк смисъл, ескалират повишени изисквания…

С всичко това вие ще се справите много по-лесно, ако си сътрудничите, ако залагате на диалогичността, намерите с кого да обедините усилия, попаднете под нечия опека…

Повечето от вас действително ще намерят личности, с които ще си бъдат взаимно полезни, така че ще превъртите предизвикателства в полза и дори можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, да спечелите нещо важно за вас или да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват. Перманентно ще се увеличава вероятността вие да подействате добре на материалното си състояние и по горе описания начин. Ако в някои случаи това не е така, това ще е признак, че вие трябва да направите рязък завой, за да намерите своето най-подходящо място, където да сте победители и достатъчно подкрепени, разбрани и одобрени от околните, от колектива, в който съществувате.

През настоящата седмица вие ще укрепите връзки, които са се доказали като надежни, допринасящи за благоденствието или сигурността ви, но ще прекратите други, за които отчитате, че застават на пътя на вашето щастие и просперитет. При образованието са трайни и неотменяеми.

Миналото ви застига и в лицето на конкретни хора, партньори, лични или делови, които напомнят за себе си… В друг вариант – това са стари и неразрешени въпроси, за които сега се изисква решение, развръзка.

Дребни действия имат широко отражение върху вашите отношения, имайте го предвид и насочвайте внимателно…

Сърдечните отношения може и да са охладнели, но пък да са преминали на друго и по-високо ниво, според което вие ясно и детайлно преценявате всички позитиви на вашата половинка. Можете да си създадете и общи, обогатяващи цели, които значимо ще укрепят   привързаността и доверието между вас.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта в лицето на ваш колега или човек, с който имате някаква финансова обвързаност или пък вид интерес…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени